Sun-Flex StandMat Boost

Sun-Flex StandMat Boost

Med SUN-FLEX®StandMat™Boost ger du dig själv en rejäl energikick.

Tack vare de 254 aktiveringspunkterna och de 24 mm av maximal komfort står du med glädje och arbetar långa stunder. Du väljer själv om du vill stå med eller utan skor. Står du utan, får du en ökad blodcirkulation genom de perfekt utformade aktiveringspunkterna vilket ”boostar” energinivån.

Står du med skor så har du en fantastisk komfort, avlastar och aktiverar hela din kropp. Vi rekommenderar dig verkligen att testa utan skor för att få både komfort och nyttja de 254 aktiveringspunkterna fullt ut.

SUN-FLEX®StandMat™Boost är 100 % fri från PVC och ftalater, mycket enkel att hålla ren och till och med desinficera vid behov. Ytan är svagt mönstrad och har antimikrobiska egenskaper vilket gör att mattan inte absorberar smuts eller fukt. Avsedd för torra miljöer.

Den röda öljetten gör att du kan hänga upp SUN-FLEX®StandMat™Boost där du önskar. Perfekt för det aktivitetsbaserade kontoret. I kombination med SUN-FLEX®SwingStand™ eller SUN-FLEX®RollerStand™ ger du dig själv den ultimata aktiva arbetsplatsen.

Enkelt sagt, boosta din energi!

254 aktiveringspunkter
24 mm komfort
Med eller utan skor


Fråga oss


Om: Sun-Flex StandMat Boost
st

   
   bakkendesign@outlook.comArtikelnummer 455400-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.